Denna dagen intet nytt..

Bonusmatte fortsatt sjuk i dunderförkylning och sängliggande. Jag har sååå tråkigt.

/Understimulerad Costi

Trösta sjuklingen

När bonusmatte är sjuk får man offra sig för lite mys.



Brevbäraren kom med present!

Här i huset är brevbäraren INTE populär. Luna blir rabiat så fort hon hör mopeden närma sig ooch sedan ligger hon på vakt nedanför postinkastet i ytterdörren. Så fort posten stoppas in i inkastet rycker hon den ur näven på brevbäraren. Och sedan skäller hon ut den stackaren. Matte som ligger sjuk i sängen blir alldeles förtvivlad och gömmer huvudet under kudden. Själv kunde jag verkligen inte bry mig mindre! Jag ligger lugnt kvar och tröstar matte med kramar och pussar och samlar en massa pluspoäng som sedan kan bytas in mot godis!

Idag kom brevbäraren med en present till moí! En sele. What?! Vad är detta??









Vad menar du; "sätta på mig den"?? Är du helt från vettet matte??


Ok matte, du lyckades få den över huvudet på mig... Men thats it! Du knäpper den inte! Åh, vilken skam!



Bonusmatte hälsar stort tack till Sanna och Jocke för utlåningen av selen som hittills ser ut att passa, fortsättning följer!

Själv är jag vansinnigt skeptisk. :/

Sova, sova, säng, säng, säng....









Alla sätt är bra att sova på.

Good times!


Så här spenderar man en måndagkväll! Yeeeeah!

En festlig helg!

Bonusmatte och husse fick en hundledig kväll under lördagen då de var bortbjudna till mattes syster på middag. Vi fyra fyrfotingar tillbringade kvällen hos mormor och morfar i Sandviken, för yes box, även hundarna räknas till barnbarnen. I alla fall så länge vi är snälla. Hos mormor och morfar finns en jääättegammal hund. Om man nu kan kalla det för hund när tingesten fyller 16 år nästa vecka. Kanske bättre kan beskrivas som en antikvarie? Antikvarien blir skitsur när jag och mina kamrater kommer dundrande in genom ytterdörren, och hon spatserar demonstrativt in i sovrummet där hon gömmer sig tills vi försvunnit. Om hon kunde så skulle hon säkert smälla igen dörren efter sig också...
Kvällen spenderades i mormor och morfars soffa, den som inga hundar tidigare var välkomna upp i. Heh. En liten tårögd blick och plutande med läpparna kan få den mest luttrade mormor att ge med sig för lite högkvalitativt mys-mys!

Söndag förmiddag lyckades jag med konststycket att få bonusmatte att göra ett magplask i en snödriva. Jag väntade till exakt rätt ögonblick (när hon står framåtlutad med en bajspåse), då gör jag ett ordenligt tok-rus åt sidan så hon flyger som en vante och landar med ett REJÄLT magplask. Arg som ett bi blev hon! Jag viftade lite med ögonfransarna och gick fot som en gud tills hon slutat med sitt svärande. Personligen tycker jag att hon får vara tacksam över att hon inte landade på bajset, jag var juh faktiskt så schysst att jag drog iväg sidledes..

Någon timme senare befinner sig jag, Rita, mormor, matte, mattes syster Jennie och hennes två busungar i Högbo Bruk. Nedan följer ett bildreportage.























Kolla! Mormor!




Kolla! Take away!


Och när vi kom hem till mormor och morfar efter promenaden i Högbo; husse tillsammans med ögonstenen (ögontjänaren?) Luna.



Det var allt för nu! Laters! //Costi


Familjepresentation

Ok, en snabb resumé av la familia!
Först och FRÄMST: hunden, myten, legenden Costi aka undertecknad!
 

Vi har bonushusse Perre. Jag har honom lindad runt lill-klon.


Vi har bonusmatte Sussie, min personliga assistent.


Bonussyrran och lill-bjäbbot schipperken Luna som är bonushusses ögonsten. Skällig, vaktande, post-strimlande yrväder.


Plastbrorsan Othello, staffordshire bullterrier och gammal gubbe som helst vill att jag flyttar. Typ bums.


Sist men inte minst, bästa bonussyrran Rita, klockren rumän precis som mig!



För övrigt så gjorde bonusmatte en rejäl vurpa på isen utanför ytterdörren idag när vi var på väg in från förmiddagspromenaden. Jag piggade upp stackaren med en lekinvit. Då blev hon glad igen. :)

Första försöket!



Då ska vi se om vi kan få ordning på det här bloggeriet! :)

RSS 2.0